natuurlijk fitter & vrolijker

Bioresonantie

(in aanbouw.)
Wat is bioresonantie?

Bioresonantie is een natuurkundig verschijnsel en komt overal op aarde voor. Bioresonantie is een term die gebruikt wordt voor de frequenties die biologische organismen uitstralen. Mensen, dieren, planten, bacteriën, eigenlijk alles wat groeit heeft een biologische basis en een veld van bioresonantie.

Frequenties zijn onzichtbare trillingen veroorzaakt door + en – van de cellen in een biologisch organisme en van levensbelang voor dit organisme. Ook dus bij mens en dier. (zie ook 'Voor hond en kat')

Een herkenbaar voorbeeld is ‘een gedachte’ welke een gevoel oproept. De gedachte zorgt ervoor dat er allerlei onzichtbare frequenties afgegeven worden die weer allerlei stoffen stimuleren of remmen. Op die manier gaan er in het lichaam direct processen aan de gang. Bijvoorbeeld aan iemand denken waar je veel van houdt. Of hoe een geur van lekker eten speeksel in je mond brengt. Bioresonantie staat dus voor een energetisch beeld van een mens, dier of plant.

 

 

 

 

Hoe werkt het met de Bicom?

Er zijn honderden frequenties in kaart gebracht en in de Bicom geprogrammeerd. Deze voorgeprogrammeerde frequenties zijn door wetenschappers (www.regumed.com) getest.

Iemand is gekoppeld aan de Bicom. Het energetisch veld wat deze persoon uitstraalt wordt gekaatst tegen een koperen plaatje. Een antenne, of ‘tensor’ vangt dit signaal op en geeft aan of iets ‘gepast is’ of niet, of iets ‘nodig is’ of niet. 

Ook kan met Elektro-Acupunctuur (volgens Voll) op eenzelfde soort manier een energetisch veld worden opgevangen en doorgegeven via de huid en een staafje.

Beide manieren zijn volkomen pijnloos.

 

(bron tekening: www.fitronics.nl)

 

Met de Bicom kan je dan allerlei variaties gaan uittesten én behandelen. Je kan algemene lichaamsfuncties energetisch ondersteunen zoals bijvoorbeeld darmfunctie, leverfunctie en nierfunctie om een chronische aandoening te ondersteunen. Maar ook om stressreacties te helpen verminderen.Ook kan je met de Bicom specifieke situaties ondersteunen:

Stel je meet een energetisch beeld van een virus bij een persoon? Dan kan de Bicom een ‘tegentrilling’ van dit virus teruggeven aan het lichaam. Dit kan het lichaam helpen om het virus te verwijderen.

De Bicom geeft géén klinische medische diagnose zoals een arts of specialist dit kan.

De Bicom ondersteunt lichaam en geest met een energetisch evenwicht.

 

Disclaimer
Een natuurgeneeskundige behandeling kan een belangrijke ondersteuning zijn voor uw gezondheid maar kan nooit een medische behandeling en/of medisch advies vervangen. Wilt u iets wijzigen aan uw medicatie en/of medische behandeling? Raadpleeg altijd eerst uw huisarts en/of uw medisch specialist.