natuurlijk fitter & vrolijker

Voor uw hond of kat

Bicom bioresonantie werkt ook herstellend bij dieren.
Bijvoorbeeld bij jeuk door parasieten of door eczeem.
Onze kat kreeg op een gegeven moment ernstige vlooienallergie. Zijn huid bij onderrug/begin staart was bijna kaal. Hij was bijna permanent aan 't krabben en bijten. Verschrikkelijk om te zien.
Middelen van dierenarts hielpen helaas niet.
Bioresonantie wel. Hoewel niet direct. 
Na de 1e behandeling merkten wij wel meer 'rust' maar de jeuk was niet weg. Na 3 behandelingen + voedsel aanpassing + supplementen begon de jeuk drastisch te minderen.

Belangrijkste was vooral om te zien dat onze kat steeds zo rustig wordt van de behandelingen. Hij ligt lekker relaxed in zijn reismand.
Naast de vlooienallergie bleek onze kat ook voor bepaalde voeding intolerant te zijn. We zijn nu een tijd verder en onze kat heeft bijna geen vlooien meer, bijna geen last meer van vlooien als hij er 1 heeft en kan hij weer veel verschillende soorten voeding eten. Ook al is hij bejaard, hij is nog speels, alert en fit.

Lees hier ook een andere ervaring met kat en jeuk.

Ook bij gewrichts- en spijsverteringsklachten.

(bron foto: www.fitronics.nl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer
Een natuurgeneeskundige behandeling kan een belangrijke ondersteuning zijn voor de gezondheid van uw huisdier maar kan nooit een medische behandeling en/of medisch advies vervangen. Wilt u iets wijzigen aan de medicatie en/of medische behandeling van uw huisdier? Raadpleeg altijd eerst uw dierenarts.