Ervaringen

"De laatste keer dat ik bij je was had ik al geen pijnlijke kuiten meer.
Mijn trainingen heb ik uitgebreid, zowel hardlopen als “kracht”-training.
Hardlopen doe ik twee keer  in de week (interval training en duurloop)
Langste afstand die ik gelopen heb is 16 kilometer.
De krachttrainingen zijn kort (10 minuten) maar intensief voor mijn doen dan en dat doe ik ook twee tot 3 keer per week.
Opvallend is dat er nauwelijks spierpijn is de volgende dagen na de trainingen"
(Dhr S, 60+ juli '20)

 

"Via een andere therapeute werd ik naar Monique door verwezen.
Ik kwam met klachten van Fybromyalgie, Lichen sclerosus en zat tegen een Burn-out aan.
We deden een uitgebreide intake en behandeling.
Later werd het dus echt een Burn-out en ging ik minder werken/ tijdelijk anders werken. 
Monique begeleidt je met veel geduld, liefde toewijding en betrokkenheid.
Reageert snel op mail. 

Naast voedingssupplementen en medicinale oliën werd het op den duur lactosevrij en notenvrij.
Toen dat onvoldoende resultaat opleverde is het een ander dieet geworden waar ik wel van opknap en wat ik voorlopig nog een poosje voortzet.
Binnenkort ga ik weer wat extra uren werken.
Mijn Lichen sclerosus, is na 3 jaar, nu binnen een half jaar zichtbaar verbeterd.
Mn Burn-out klachten gaat steeds beter, minder moe ,last van prikkels, helderder, meer aan kunnen.

Ik ben er nog niet maar er is al veel verbeterd in ruim 5 maanden tijd, zoals ook 5 kg afvallen.
Monique is een echte aanrader voor iedereen die echt bereid is wat aan zijn/ haar eet-, voedings- en leefgewoonten te veranderen"(
Mevr B april 20)

 

 

“De hoofdklachten waarmee ik naar Stroomkracht ben gegaan waren hoofdzakelijk maagklachten (opgeblazen gevoel) en vermoeidheid. In het verleden heb ik Sarcoïdose gehad, voornamelijk op de longen. Na die tijd en dat is toch al 20 jaar geleden, heb ik me nooit meer super fit gevoeld.
Het is even wennen, maar het voordeel voor mij althans was dat ik in no time 6 kg aan gewicht verloor en ik tegenwoordig ook beter slaap.
Voel me al fitter worden al kan dit na al die jaren niet ineens omhoogschieten, ook dit moet weer opgebouwd worden. Het opgeblazen gevoel na de maaltijden is al helemaal verdwenen.
Ik kan je zeker adviseren dit een tijdje te proberen en weet zeker dat het jou ook goed zal bevallen”
(mevr d B maart 20)

 

"Mijn conditie is heel veel verbeterd en voor het eerst in ong 40 jaar kan ik conditie opbouwen. Ik kan nu spieren opbouwen en ik word sterker in mijn benen en armen! Verzuring blijft veel langer weg.

Wonderbaarlijk maar heerlijk!" (mevr R okt 19)

 

“Na de bioresonantie behandeling voelde ik mij direct minder uitgeput/ vermoeid. Ook de dagen er na heb ik het gevoel dat ik beter bestand ben tegen allerlei prikkels van buitenaf. De prikkels komen in ieder geval minder hard bij mij binnen”. (mevr G '19)

 

 

“Het apparaat doet totaal geen pijn. Het is een apart gevoel. Even word ik een beetje draaierig maar dat duurt kort. Het effect achteraf is fantastisch, want je voelt je ‘opgeladen’. Je slaapt die nacht echt heerlijk. Na de behandeling met de Bicom voel ik me altijd weer ‘in balans’ en dat voelt gewoon prettig” (mevr S '19)

 

 

“Bio-resonantie geeft een totaalplaatje; het Bicom apparaat ‘leest’ waar je klachten vandaan komen en zorgt vervolgens dat je lichaam zelf aan het herstel gaat werken. De behandeling is pijnloos, je zit in een heerlijke stoel en – wat voor mij heel belangrijk is – er komen geen medicijnen aan te pas. Naast de behandeling met het Bicom-apparaat krijg je voedings- en leefstijladviezen van Monique, die zeer betrokken is en steeds met je mee denkt" (mevr K '19)