Ervaringen

“Na de bioresonantie behandeling voelde ik mij direct minder uitgeput/ vermoeid. Ook de dagen er na heb ik het gevoel dat ik beter bestand ben tegen allerlei prikkels van buitenaf. De prikkels komen in ieder geval minder hard bij mij binnen”.

 

 

“Het apparaat doet totaal geen pijn. Het is een apart gevoel. Even word ik een beetje draaierig maar dat duurt kort. Het effect achteraf is fantastisch, want je voelt je ‘opgeladen’. Je slaapt die nacht echt heerlijk. Na de behandeling met de Bicom voel ik me altijd weer ‘in balans’ en dat voelt gewoon prettig”

 

 

“Bio-resonantie geeft een totaalplaatje; het Bicom apparaat ‘leest’ waar je klachten vandaan komen en zorgt vervolgens dat je lichaam zelf aan het herstel gaat werken. De behandeling is pijnloos, je zit in een heerlijke stoel en – wat voor mij heel belangrijk is – er komen geen medicijnen aan te pas. Naast de behandeling met het Bicom-apparaat krijg je voedings- en leefstijladviezen van Monique, die zeer betrokken is en steeds met je mee denkt"

 

"Mijn conditie is heel veel verbeterd en voor het eerst in ong 40 jaar kan ik conditie opbouwen. Ik kan nu spieren opbouwen en ik word sterker in mijn benen en armen! Verzuring blijft veel langer weg.

Wonderbaarlijk maar heerlijk!"