Augustus 2019 kreeg mijn kat Mikai (toen 4 jaar) heel veel jeuk. Binnen 1 dag was zijn kop volledig open gekrabt. Dierenarts vermoedde voedselallergie, en op die diagnose is behandeling gestart. Met perioden ging het beter, maar dan kreeg hij weer terugvallen van jeuk en overgeven.
Overgeven deed hij al veel langer, en ook daar waren we al jaren aan het zoeken wat de oorzaak toch zou kunnen zijn. Hij heeft een voorgeschiedenis met ziekten.
Mei 2020 was het zelfs zo dat een prednisoninjectie eigenlijk ook niet meer hielp.
Omdat ik aan gaf dat ik niet meer wilde dat hij nog prednison kreeg, stelde de dierenarts voor hem door te sturen naar Academisch Ziekenhuis in Gent, mede omdat ze het ook niet meer wist.
Mijn gevoel zei me dat ik dit niet moest doen. Een geluk was eigenlijk dat op dat moment de grens van België gesloten was vanwege corona. Mijn gevoel zei dat hij “ontregelt” was en basis daarvan ben ik op internet gaan zoeken. Ik kwam op bioresonantie en ben gaan zoeken in mijn omgeving of er iemand dieren behandelde. En zo kwam ik bij Monique terecht.
Monique had nog niet heel veel ervaring met dieren zei ze, maar na een gesprek was mijn gevoel zo goed, dat ik het een kans wilde geven. En wat ben ik blij dat ik Monique gevonden heb.
Naast haar liefde voor dieren, heeft ze veel gevoel voor haar vak, is empatisch, denkt mee voor oplossingen, is geduldig en betrokken.
Eind juni kreeg Mikai zijn 1e behandeling. Het is vanaf dat moment alleen maar bergopwaarts gegaan. Hij heeft geen jeuk meer, vacht is mooi, is veel opgewekter, en praat veel meer (hij is een Siamees). Mooi om te zien is dat hij blijkbaar ook aanvoelt dat deze behandeling hem goed doet. Van karakter is hij vaak ongeduldig, wil alle aandacht en overal bij zijn.
Nu zit hij 2 uur rustig in zijn mandje. Hij ondergaat het vredig. Zelfs de autorit heen en terug gaat sinds de 2e keer al zonder ‘’jammeren’. We zijn bijna op het eind, alleen nog zoekende naar voeding die hij goed kan verdragen.
Kortom, ik kan Monique alleen maar aanbevelen voor katten die niet met reguliere dierenartsbehandelingen opknappen. Niet alleen vanwege de bioresonantie, maar het hele plaatje eromheen, haar betrokkenheid en kennis. (Mevr S. febr '21)