natuurlijk fitter & vrolijker

Ervaringen

Afgelopen nacht zelfs 7 uur achter elkaar geslapen. Dat is echt al héél lang geleden! 

De afspraken heb ik als heel prettig ervaren en ook het gevoel er na. Mijn vriendin gaf mij afgelopen donderdag het compliment dat ik er goed uit zag. Dat is mede dankzij jouw positieve support. 

Het allerbeste toegewenst en hartelijk dank voor de leerzame bijeenkomsten’ (mevr. V april ’23)

 


waar had je het meeste last van? Gebrek aan energie en rust, beetje kip/ei verhaal.

Wat is de grootste winst van onze samenwerking, grootste verschil tussen toen en nu?

Het grootste verschil is dat ik een methode aangereikt heb gekregen om contact met mijn gevoel te maken. Via Heartmath.

Het vergt nog veel oefenen maar ik heb vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij samen te werken

Alleen al vanwege de rust die je ervaart als je nog maar even binnen bent in de 'spreekkamer'.

Een oase in deze hectische wereld.

En het open en eerlijke contact. Heel puur. (mevr F sept 22)

       

Na eerste advies, inname van supplementen en dagelijks ca 500gr groente ben ik intussen 6 mnd verder.
Na de eerste weken merkte ik verbetering in mijn darmwerking. Na nog eens 2 wk kon ik beter doorslapen. Na 2-3 mnd werd de darmwerking stabiel beter.
Intussen merkte ik ook dat de pijn in mijn voeten begon te verminderen. Nu na 6 maanden is de pijn in mijn voeten zo goed als verdwenen (al meer dan 2 wk!).
Ik kan weer gemakkelijk 5 km lopen en heb het gevoel dat dat zo blijft. Ben begonnen met joggen en ook dat gaat goed.

De kosten van het advies en de supplementen zijn het me zeker waard geweest!
Het was een heel bedrag (>€600) maar ik zou het zo weer doen, want ik heb gemerkt dat het werkt.
De kunst is nu om het voedingspatroon met dagelijks veel groenten aan te houden, want ik voel dat dit erg goed voor me is.

Monique, jouw advies aan supplementen en voeding hebben bij mij heel goed gewerkt!
(dhr W dec 21)

Sinds 2019 had ik na een paar moeilijke jaren allerlei klachten;
Pijn aan mijn lever, ontregelde stoelgang, gewrichtspijn, wazig in mijn hoofd, droge huid en Lichen Sclerose was net vastgesteld. Hiervoor heb ik allerlei onderzoeken gehad in het ziekenhuis, bloedonderzoek/echo/foto.
De huisarts zei dat ik coeliakie had maar de maag-lever-darm specialist zei dat ze niets kon vinden, en dat ik maar terug moest komen als de pijn aan mijn lever erger zou worden...
Overigens hadden 2 huisartsen en 1 maag-lever-darmspecialist geen interesse in mijn eet-dagboekje dat ik al 3 maanden bijhield, en dat terwijl ik last had van mijn buik en een ontregelde stoelgang.

Ik wilde niet wachten tot de pijn erger zou worden en via een collega kwam ik bij Monique terecht.
De bioresonantiebehandeling gaf aan dat er problemen waren bij mijn lever/galblaas en dunne darm en dat ik reageer op gluten en op melk.
Ik ben gelijk glutenvrij en melkvrij gaan eten en samen met de geadviseerde supplementen (vitaminen/mineralen/medicinale olie) had ik direct baat.
Monique was wel geïnteresseerd in mijn eet-dagboekje en heeft me met haar persoonlijke begeleiding weer op de goede weg geholpen.
Nu heb ik geen last meer van mijn buik, ben weer helder in mijn hoofd, gewrichtsklachten zijn verdwenen en mijn LS is voor zover onder controle.
Stroomkracht zou ik aan iedereen aanraden! 
(mevr van H sept 21)

Sinds ik dagelijks een aantal druppels CBG olie inneem voel ik me veel meer in balans. Ik heb dat gevoel weer terug wat ik als kind had in de zomervakantie. Zonder dat het als iets 'chemisch' in je lichaam werkt.
Dat gevoel dat de dagen moeiteloos gaan en ik vol vertrouwen het leven aankijk. 

Het is een wonderlijke ervaring om dat na zoveel jaren weer te ervaren: om te merken dat mijn innerlijke criticus op een luie stoel is gaan zitten en ik weer verliefd kan zijn op het leven.   
(mevr Si sept 21)

Augustus 2019 kreeg mijn kat Mikai (toen 4 jaar) heel veel jeuk. Binnen 1 dag was zijn kop volledig open gekrabt. Dierenarts vermoedde voedselallergie, en op die diagnose is behandeling gestart. Met perioden ging het beter, maar dan kreeg hij weer terugvallen van jeuk en overgeven.
Overgeven deed hij al veel langer, en ook daar waren we al jaren aan het zoeken wat de oorzaak toch zou kunnen zijn. Hij heeft een voorgeschiedenis met ziekten.
Mei 2020 was het zelfs zo dat een prednisoninjectie eigenlijk ook niet meer hielp.
Omdat ik aan gaf dat ik niet meer wilde dat hij nog prednison kreeg, stelde de dierenarts voor hem door te sturen naar Academisch Ziekenhuis in Gent, mede omdat ze het ook niet meer wist.
Mijn gevoel zei me dat ik dit niet moest doen. Een geluk was eigenlijk dat op dat moment de grens van België gesloten was vanwege corona. Mijn gevoel zei dat hij “ontregelt” was en basis daarvan ben ik op internet gaan zoeken. Ik kwam op bioresonantie en ben gaan zoeken in mijn omgeving of er iemand dieren behandelde. En zo kwam ik bij Monique terecht.
Monique had nog niet heel veel ervaring met dieren zei ze, maar na een gesprek was mijn gevoel zo goed, dat ik het een kans wilde geven. En wat ben ik blij dat ik Monique gevonden heb.
Naast haar liefde voor dieren, heeft ze veel gevoel voor haar vak, is empatisch, denkt mee voor oplossingen, is geduldig en betrokken.
Eind juni kreeg Mikai zijn 1e behandeling. Het is vanaf dat moment alleen maar bergopwaarts gegaan. Hij heeft geen jeuk meer, vacht is mooi, is veel opgewekter, en praat veel meer (hij is een Siamees). Mooi om te zien is dat hij blijkbaar ook aanvoelt dat deze behandeling hem goed doet. Van karakter is hij vaak ongeduldig, wil alle aandacht en overal bij zijn.
Nu zit hij 2 uur rustig in zijn mandje. Hij ondergaat het vredig. Zelfs de autorit heen en terug gaat sinds de 2e keer al zonder ‘’jammeren’. We zijn bijna op het eind, alleen nog zoekende naar voeding die hij goed kan verdragen.

Kortom, ik kan Monique alleen maar aanbevelen voor katten die niet met reguliere dierenartsbehandelingen opknappen. Niet alleen vanwege de bioresonantie, maar het hele plaatje eromheen, haar betrokkenheid en kennis. (Mevr Sm. febr '21)