natuurlijk fitter & vrolijker

Over mij


Mijn naam is Monique Kouijzer-van Vuuren.
Al geruime tijd ben ik gefascineerd door het sterke herstel vermogen van ons lichaam en emotionele invloeden op onze gezondheid. Van jongs af aan had ik afwisselend wel/geen auto-immuun klachten. Toen ik de middelbare leeftijd naderde werden deze klachten intenser en soms zeer beperkend. Naast de onontbeerlijke reguliere medische behandelingen kreeg ik echter ook de kans om met natuurgeneeskunde bij te dragen aan mijn gezondheid. Dit heeft in grote mate een rol gespeeld in de toename van mijn vitaliteit en veerkracht.

Ik heb een kleurrijke achtergrond en heb veel landen bezocht. De vele schakeringen in onze wereld aan cultuur en natuur zijn een bron van creativiteit om bijv te kijken naar gezondheidsproblemen. Ik hou van lachen en ben optimistisch van nature.

Hoewel het voor mij ook noodzakelijk is om even zonder veel mensen te zijn:
In mijn vrije tijd speelt stroomkracht namelijk ook een belangrijke rol..... samen met mijn man Stef op zee peddelen in een kajak, in storm of bij windstilte. Dit kalmeert mijn hoofd, versterkt mijn hart en voedt mijn ziel.

Wel een waarschuwing.....soms ziet mijn hoofd (& haar) eruit alsof er een storm raast: dan ben ik creatief aan het meedenken met mijn clienten.
Want ik vind het een voorrecht om u te gidsen in uw gezondheid!
Wie weet tot binnenkort in mijn praktijk?

Lees hier meer 'over mij'

https://foryou.nl/energietekort/julder-bin-glad-hek

https://feemonline.nl/overgave-als-fysieke-ervaring/

https://www.heartmathbenelux.com/coaches/profile.php?id=392&lang=nl