natuurlijk fitter & vrolijker

Voor uzelf

Deze integrale natuurgeneeskundige therapie is er voor iedereen die extra vitaliteit en veerkracht wenst. Voor iedereen die zich wil laten verrassen door de kracht van natuurgeneeskunde.
Een verandering in uw gezondheid teweeg brengen kost tijd, energie & motivatie.
U krijgt daar veel voor terug: meer energie, meer blijheid, meer inzicht in levenstijl, meer tijd om leuke dingen te doen in plaats van bijv uitrusten voor de volgende dag.

Ook voor sporters om sneller te herstellen.
En voor duurzame ondersteuning van uw immuunsysteem.

Deze therapie kan verlichting geven bij chronische aandoeningen met:

Aangevuld met voor u passende voedingstips en supplementen heeft u het snelste resultaat. Zie 'Behandelwijzes' en 'Voor u: gratis weggever'

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?
Meestal kunt u na 4 bioresonantie behandelingen in combinatie met supplementen en aangepaste voeding al sterke vooruitgang merken. Dit is afhankelijk van de aard van de klacht. Misschien zijn er meer behandelingen nodig? U bepaalt dit zelf aan de hand van uw vorderingen.
Eerst vindt er een intake plaats van 2 uur met veel testen en een klein aantal behandelprogramma's. Daarna, na ongeveer iedere 4 á 6 weken, een vervolgafspraak van ±1,5 uur.
Ook maak ik voor u een persoonlijk plan voor supplementen/voeding adhv een online ingevulde uitgebreide vragenlijst (GPS Energetica zie behandelwijzes).

(klik hier voor afsprakenplanner) 

Mijn bedoeling is om zo snel mogelijk uw zelfredzaamheid en zelfgenezend vermogen te vergroten. 

Disclaimer
Een natuurgeneeskundige behandeling kan een belangrijke ondersteuning zijn voor uw gezondheid maar kan nooit een medische behandeling en/of medisch advies vervangen. Wilt u iets wijzigen aan uw medicatie en/of medische behandeling? Raadpleeg altijd eerst uw huisarts en/of uw medisch specialist.