natuurlijk fitter & vrolijker

chronische (darm) ontstekingen

Chronische ontstekingen kunnen heftig en intens zijn en 'laag-gradig'...die voel je bijna niet....maar ze zijn sluipenderwijs je gezondheid aan het ondermijnen. Pijntje hier pijntje daar..altijd wat.
Herken je dat?
Chronische ontstekingen komen voor aan gewrichten, pezen, spieren maar ook maag, darmen en andere organen (ook hersenen).

Bij chronische ontstekingen is het immuun systeem permanent 'aan'.
Ontstekingsstoffen zwerven door ons lichaam en dit geeft vermoeidheid, slaapproblemen maar huidklachten, chronische sinusproblemen en bijv. schimmelinfecties, pees- en gewrichtsontstekingen.

Ons immuunsysteem is 1 van de 'duurste' systemen van ons lichaam.
Daardoor kan het zijn dat hoe gezond je ook eet, veel voedingsstoffen niet komen waar ze horen: in de cel. Omdat het immuunsysteem permanent aan staat heeft de cel het als het ware te druk door op ontstekingsreacties te moeten reageren.

Met slaap, ontstressen bereik je veel rust in je immuunsysteem.
Daarnaast kunnen mogelijk ontstekingsremmende supplementen en celwand-herstellende supplementen een rol spelen.
Bioresonantie werkt in op het energie nivo van de cel en helpt cellen weer tot rust te komen,
Heartmath ademen zorgt voor algehele reset van autonoom zenuwstelsel: om je zelfgenezende modus aan te zetten

 

 

Disclaimer
Een natuurgeneeskundige behandeling kan een belangrijke ondersteuning zijn voor uw gezondheid maar kan nooit een medische behandeling en/of medisch advies vervangen. Wilt u iets wijzigen aan uw medicatie en/of medische behandeling? Raadpleeg altijd eerst uw huisarts en/of uw medisch specialist.