natuurlijk fitter & vrolijker

stroom-krachtwijzer nov 21

Beste lezers, lieve mensen 

Hierbij weer een nieuwsbrief van mijn praktijk. Wat een jaar hebben we achter de rug. Ik hoop dat jij en je dierbaren gezond en gelukkig zijn en blijven. 

Mijn praktijk groeit gestaag met nieuwe cliënten en nieuwe toepassingen om iedereen zo goed mogelijk een gezondheids-ruggensteun te bieden.  

Met mijn gebruikelijke optimisme, vastberadenheid en inzet vind ik het altijd heel speciaal om ieders verhaal te horen en bij klachten een passende oplossing bij te vinden. 

Ook ben ik intussen officieel gekeurd volgens de regels van ministerie van VWS, alles prima voor elkaar kreeg ik te horen! 

Dank jullie allemaal, want van iedereen leer ik om te verbeteren & ik raak zo gemotiveerd van jullie heldenverhalen! 

Deze herfst heb ik een prachtige energetische cursus mogen meemaken met Annaliese en John Reid. Beiden bekend van ‘superpowerfilm’ waar onze intuïtieve vermogens uitgebreid aan het licht komen. 

Tijdens deze cursus zagen we letterlijk wat er gebeurt met watermoleculen wanneer zij blootgesteld worden aan harmonische frequenties. 
Dit zijn frequenties waarbij onze Nervus Vagus gestimuleerd wordt. 
De Nervus Vagus is een hersenzenuw die door het lichaam loopt en -heel in het kort- onze stress-rem is: versterker van immuun- en spijsverteringssysteem. 

Dit is wat er gebeurd 

De frequenties ‘masseren’ als het ware de celmembranen waardoor de cel veel beter stoffen kan opnemen en afscheiden.
Dit gebeurt dus ook met je cellen tijdens een bioresonantie behandeling! 

(Bij disharmonische frequenties bijv. verkeerslawaai, gebeurt het tegengestelde i.p.v. prachtige geometrische patronen verschijnen er heel warrige onsamenhangende patronen) 

 

Intussen hebben sommigen al gebruik gemaakt van mijn online GPS-vragenlijst (zie grafiek).  

Deze dienst bied ik ‘los’ aan via een online traject: via uitgebreide vragenlijsten krijg je een grafiek van elk orgaan. Op die manier wordt inzichtelijk gemaakt waar er mogelijke ondersteuning nodig is. 

Deze GPS-vragenlijst kan ik ook inzetten naast een bioresonantie-traject. Om een beeld van je fysieke en energetische lichaam te krijgen. 

Supplementen inzetten kan een snelle en fijne manier zijn om je lichaam weer in zodanige rust te brengen dat je meer energie overhoudt en beter met de heersende levenssituaties kan omgaan. Want uiteindelijk wil je dat je gezonde en lekkere eten ook in die prachtige triljoenen cellen van je terecht komt. 

Voor wie niet naar de praktijk kan komen: je kan nu makkelijk online & met 10% korting supplementen bestellen bij Bonusan en Energetica Natura. 

Kwaliteitsproducten, goede productinformatie met prima resultaat. Je bestelling wordt dan thuisbezorgd. (Neem eerst contact met mij op) 

Moet je nog een keuze maken voor een zorgverzekering en wil je alternatieve behandelingen vergoed krijgen?  

Bioresonantie en reflex-behandelingen van mij (en meeste behandelingen van mijn collega’s) worden -gedeeltelijk- via Zilveren Kruis & bij CZ vergoed (afhankelijk van soort pakket uiteraard) 

Wil je meer weten?  

Boek een gratis online kennismaking in. Of een korte kennismakingsbehandeling in de praktijk tegen gereduceerd tarief. 

In ieder geval: blijf fit & vrolijk! 

Hartelijke groet
Monique